Hoe werkt het

Als je kiest voor het gemak en het kwaliteitsbrood van de BezorgBakkerij dan bezorgen wij graag de door jou bestelde producten aan huis. Rechtstreeks uit de ambachtelijke bakkerij. Je kunt het rustig proberen want je zit nergens aan vast. Je kunt voor één keer bestellen of, als je het gemakkelijk vindt, een herhalende bestelling kiezen. Deze is volledig flexibel en tot kort voor de levering te veranderen of stop te zetten.


Bestellen gaat heel eenvoudig.

 

Op de website plaats en beheer je via jouw account jouw bestelling. Jouw bestelling wordt zonder dat je er verder omkijken naar hebt netjes bij jou afgeleverd. Je grijpt dus nooit naast je favoriete brood want jouw bestelling wordt speciaal voor jou gebakken in de door ons geselecteerde ambachtelijke bakkerij.

Het komt direct uit de bakkerij en is dus de ochtend voor het bezorgen gebakken: kakelvers! En dit is belangrijk voor iedereen die het invriest: hoe verser het de vriezer in gaat, des te verser is het als het er weer uit komt. Vers er in, vers er uit!

Vervolgens bezorgen wij jouw brood zonder bezorgkosten op de door jou gekozen dag, op de door jou via de website aangegeven plek. Daar hoef je dus niet voor thuis te blijven. Dus geen gesjouw met die onhandige extra tas vol met broden en andere bakkersproducten en het brood gaat nu eens in de normale vorm de vriezer in.

Betalen doe je gemakkelijk en veilig met iDEAL. Bij een eenmalige bestelling altijd vooraf maar als je kiest voor een herhalende bestelling is in overleg met de BezorgBakker eventueel ook betaling achteraf mogelijk.

Probeer het maar eens. Super handig!

 

Bestellen met 25% korting op alle broodproducten!