Over de BezorgBakkerij

De BezorgBakkerij.nl is er van overtuigd dat de meeste mensen eigenlijk het liefst brood van de warme bakker willen eten. Zeker in deze tijd waarin we weer willen weten wat we eten, hoe het gemaakt is, wat er in zit en waar het vandaan komt. En net zoals vroeger van een bakker die het nog bij je thuis brengt.

Het is vandaag de dag alleen lastig geworden om dat echte brood in huis te krijgen. Bij de warme bakker is je favoriete brood al snel uitverkocht of moet je lang wachten tot je geholpen wordt. En dus halen veel mensen het brood één keer in de week bij de supermarkt waar ze niet dat lekkere brood van hun bakker krijgen.

De BezorgBakkerij.nl wil er voor zorgen dat iedereen heel gemakkelijk brood direct vers uit de ambachtelijke bakkerij kan krijgen. Door jouw bestelling direct bij de bakker te plaatsen en vers uit de bakkerij bij jou aan de deur te leveren, voorkomen we de vervelende problemen van misgrijpen en onnodig in de rij staan. In de bakkerij wordt jouw brood speciaal voor jou gebakken, dus jouw favoriete brood is altijd beschikbaar!

De BezorgBakkerij.nl selecteert ambachtelijke bakkerijen die voor De BezorgBakkerij.nl de lekkerste producten bakken. Zij moeten daarvoor aan strenge eisen voldoen. Zo moet het gaan om kleine tot middelgrote bakkerijen waar nog echt ambachtelijk wordt gebakken. Vaak gaat het om familiebedrijven waar het vakmanschap van vader op zoon is doorgegeven. Daarnaast moeten zij vanzelfsprekend voldoen aan alle hygiëne-eisen die samenhangen met het vervaardigen van voedsel.

En omdat we centraal inkopen, geen kosten van een winkel hebben en de bakker aan het einde van de dag dus ook niets weg hoeft te gooien, levert dat ook nog eens een lage prijs op. Iedereen blij! De bakker bakt, met liefde voor het vak en het product, de lekkerste producten en krijgt daar een goede prijs voor. En de enthousiaste BezorgBakker brengt, net als vroeger, jouw favoriete brood aan huis tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Dus voor jou geen gesjouw meer met grote boodschappentassen door weer en wind, maar alles lekker geregeld vanachter je computer of tablet.